JVG House

The V. Five years of JVG. A long way since we started at the living room of founder J.Vallejo, looking short when considering +150 clients or +300 projects, awarded at Cannes Lions, Art Directors Club or The One Show among others.

But never settling in a haze of our pure delight. We want more. So we are proud to present our biggest step forward with JVG House, a game-changing new headquarters featuring +1000 sqm of natural space, +100 sqm of client’s lounge, 7 different outdoor areas, solar-powered lots and three times working space. All that located at the very highest spot of Madrid providing 360 uninterrupted views of the city.

Five years took us here, and this is our bid for the next lustrum. We are glad to share it with your all and cannot wait to show the actual place, almost finished and surely ready for the big opening mid this year. Follow us on social media for the latest news.

 

Designed by a state-of-the-art architectural firm of Madrid with the mountain as the actual foundation. All the structures are built on and in-between the rocks; sharp white edges in contrast with the rough shapes of the nature.

___________________

 

 

 

Above the street-level, a pool dug in the rocks welcomes you and the hot Madrid summers. Placed in front of the main building reflecting its façade, adds another layer of texturing to the whole place.

___________________

 

 

More than 50 different vegetable species fill the place including holm oaks, large redwoods, olive trees, holly trees and strawberry trees. With 7 outdoors areas located at 5 different heights, finding a peaceful spot is somehow easy.

___________________

 

 

Coming mid 2021